Metode de plată

Tarifele cursurilor comercializate pe site sunt complete și nu conțin TVA, societatea noastră nefiind plătitoare de TVA.
Nu există costuri suplimentare pentru vizualizarea cursurilor achiziționate, de niciun fel (ex. de livrare, instalare, etc.)

Toate serviciile oferite de BTC INFO TRUST SRL și comercializate pe site-ul butuc.info pot fi achiziționate prin două metode de plată:

1. Plata online cu cardul bancar. Procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul EuroPayment Services S.R.L., iar BTC INFO TRUST SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

La achiziționarea serviciilor noastre îți vom cere emailul și o parolă pentru a-ți crea un cont pe site-ul nostru, cu care vei putea mereu accesa zona Contul meu pentru a vizualiza toate cursurile achiziționate.

După finalizarea cu succes a tranzacției, vei primi imediat acces pe butuc.info la cursurile achiziționate.

2. Transfer bancar. După ce plasezi comanda poți face plata direct în contul nostru bancar.

Titular: BTC Info Trust SRL
Cont bancar: RO47 UGBI 0000 7020 1665 0RON
(Atenție! Și ultimele 4 caractere: 0RON fac parte din numărul contului)
Te rog folosește numărul comenzii tale ca referință de plată.
Poți plăti cursul în 7 zile calendaristice, iar în acest timp poți vizualiza cursurile pentru care ai oprtat. Dacă după cele 7 zile calendaristice nu am primit plata în contul nostru conform comenzii, atunci accesul la cursuri va fi restricționat și contul creat va fi șters din baza noastră de date.